NavapolatskVuur diepe waterpompWees voorzichtig bij het gebruik

  • vrijgavetijd:2023-04-13 10:46:51
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:284
  • Korte omschrijving:

    Navapolatsk,   Structurele kenmerken en werkingsprincipe qsz dompelmestpomp is een coaxiale integratie van waterpomp en motor. Tijd

Artikel inhoud

   Structurele kenmerken en werkingsprincipe qsz dompelmestpomp is een coaxiale integratie van waterpomp en motor. Tijdens verrichting drijft de motoras de waaier van de waterpomp aan om te roteren, en zendt energie over aan het moddermedium om een bepaald debiet te genereren, de vaste stroom aan te drijven, en het vervoer van modder te realiseren.

   Het bovenstaande is de juiste volgorde van waaier demontage van dompelmestpomp. Omdat verschillende types pompen verschillen in structuur hebben, moeten we ook verwijzen naar de instructies bij het demonteren.

Navapolatsk   De motoroutput van de grote stroom dompelpomp is te hoog, en de gebruiker s Transformatorsamenstelling capaciteit is te klein om de dompelpomp te starten. U kunt een geschikte transformator gebruiken of andere elektrische apparatuur uitschakelen die voldoet aan het stroomverbruik van de dompelpomp.

   Assemblage van rotor delen van dompelbare drijfmestpomp Voor assemblage, breng een laag smeerolie op het montageoppervlak aan om het schachtgat tegen schade te beschermen.

Copacabana.kgm   Potentieel is handig en flexibel. Het is gemakkelijk te bedienen. Het kan worden bediend door een dwaas die de voeding inschakelt onder onderdompeling; Het heeft een breed scala aan toepassingen. In veel gevallen behoort het tot een draagbaar werkstation, omdat het niet te veel hulpvoorzieningen nodig heeft.

   Bij het stoppen van de verrichting van de dompelmestpomp, sluit u de haan van de vacuümmeter en drukmeter en de poortklep op de pijpleiding van de wateruitlaat, en snijd daarna de voeding van de motor af. Als de temperatuur van de omgeving laag is, open dan de vierkante plug aan het onderste deel van het pomplichaam om het resterende water te verwijderen om vorst scheuren te voorkomen. Tijdens verrichting, zal de maximale temperatuur van het lager ℃ niet overschrijden, en de hoeveelheid calciumbasisvet dat wordt gebruikt voor het smeren van olielager zal hetzelfde zijn als die van het lagerlichaam

   Hoe deze situatie te vermijden wanneer de apparatuur in gebruik is.


NavapolatskVuur diepe waterpompWees voorzichtig bij het gebruik



De werking is stabieler!

   Probeer de pomp met de juiste lift te selecteren.

   Het bovenstaande is de juiste volgorde van waaier demontage van dompelmestpomp. Omdat verschillende types pompen verschillen in structuur hebben, moeten we ook verwijzen naar de instructies bij het demonteren.

Afdeling beheer   Schematisch schema van verticale mestpomp II. Waarom neemt de vraag naar dompelmestpomp sterk toe? Vanuit het oogpunt van de marktvraag,NavapolatskCirculerende warmwaterpomp, hoewel het absolute aantal dompelbare modderpompen dat van verticale modderpompen niet heeft overschreden, heeft het een snel ontwikkelingsmomentum,NavapolatskPijpleidingspomp, voornamelijk vanwege het hierboven genoemde gemak en flexibiliteit; Bovendien voor dompelmestpomp

   Verschillende installatievereisten: de verticale modderpomp moet worden bevestigd, terwijl de dompelbare modderpomp niet hoeft te worden bevestigd. Het kan direct binnendringen in de vloeistof voor verrichting.

   Onderdompelbare slurrypompas seal type: verpakking verpakking en hulpwaaier seal, mechanische verbinding, enz.


NavapolatskVuur diepe waterpompWees voorzichtig bij het gebruik



   Als de druk in het lokale gebied gelijk is aan of lager dan de verdampingsdruk die overeenkomt met de watertemperatuur in het stroomproces, zal het water daar verdampen en vele kleine belletjes vormen gemengd door stoom en gas. Het cavitatiefenomeen is te wijten aan de bellenwerking wanneer deze kleine bellen uit het lagedrukgebied stromen

Betaalbare prijs   De niet-levensduur van de apparatuur is niet zo lang mogelijk. Als het lange tijd niet wordt gebruikt, zal het niet alleen gemakkelijk de onderdelen corroderen maar ook de levensduur van de onderdelen verminderen.

   De onderwaterbare rioolwaterpomp wordt hoofdzakelijk gebruikt om verschillende rioolwaterpompproducten te verzekeren die vaste deeltjes of andere onzuiverheden bevatten. Omdat het in water werkt, noemen we het een dompelbare rioolpomp, en de modelselectie van de dompelbare rioolpomp wordt vaak bepaald op basis van de parameterinformatie zoals de aard en werkkenmerken van het rioolpompstation.

   Wanneer de stroomtoevoerspanning te laag is, zal de pomp overbelast worden, omdat de pomp ook veel wordt gebruikt in veel landelijke bewatering. In dit geval kan het lager zijn dan de nominale spanning,NavapolatskWaterput pijpleidingpomp, zodat de stroom in de statorwikkeling ook zal zijn

Navapolatsk   Nochtans, is er ook een nadeel van het gebruik van het hulpwaaier verzegelende systeem, dat wil zeggen, het neemt enige energie op de hulpwaaier van de dompelbare drijfmestpomp, die over het algemeen ongeveer %. Maar zolang de planning redelijk is, kan dit deel van de verloren stroom worden verminderd. De modderpomp is hoofdzakelijk van toepassing op elektrische macht, metallurgie en kolen

   de waterleiding moet kort zijn en de cavitatietoelage van de inrichting moet groter zijn dan die van de pomp. Bij het transport van residuen met een hoge gewichtsconcentratie wordt aanbevolen de installatiemethode voor omgekeerde lading te gebruiken.

   bevestigen of de drukcapaciteit van de pijpleiding aan de eisen voldoet en indien nodig hydrostatische test uitvoeren.

A"A"zazOverige productinformatie
  • Villaban.kgmHydraulisch hefplatformHoe het productieproces te bedienen?

    Villaban.kgmHydraulisch hefplatformHoe het productieproces te bedienen?

  • Vraag nieuwe stadEenvoudige elektrische hefboom voor ladingNieuwe hardingstechnologie

    Vraag nieuwe stadEenvoudige elektrische hefboom voor ladingNieuwe hardingstechnologie

  • Vraag nieuwe stad0,5 ton hefplatformAankoop subsidie ​​werk

    Vraag nieuwe stad0,5 ton hefplatformAankoop subsidie ​​werk

  • Vraag nieuwe stadHydraulische hefplatform elektrische liftFoutopsporingsproces en algemene vereisten

    Vraag nieuwe stadHydraulische hefplatform elektrische liftFoutopsporingsproces en algemene vereisten

  • Vraag nieuwe stadAluminium legering lift auto gemonteerdhoeveel

    Vraag nieuwe stadAluminium legering lift auto gemonteerdhoeveel

  • Harderwijs.Aanpassing van elektrische liftenHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

    Harderwijs.Aanpassing van elektrische liftenHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

  • FlanellenTransformator voor droog typeTel de hoogtepunten

    FlanellenTransformator voor droog typeTel de hoogtepunten

  • Stockton.Klein 3-meter hefplatformDe markt is nog steeds optimistisch

    Stockton.Klein 3-meter hefplatformDe markt is nog steeds optimistisch

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!