Halley.HH-modderpompHoe wordt het verfijnd?

  • vrijgavetijd:2023-05-03 08:01:28
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:133
  • Korte omschrijving:

    Halley.,   Analyse van installatieproblemen van drijfmestpomp Voor lagers gesmeerd met dunne olie, zal olie volgens de olienivea

Artikel inhoud

   Analyse van installatieproblemen van drijfmestpomp Voor lagers gesmeerd met dunne olie, zal olie volgens de olieniveaulijn van de olienorm vóór opstart worden toegevoegd. Voeg (HL hydraulische olie in de winter en (hl hydraulische olie in de zomer) De lagersmeerolie van de drijfmestpomp moet eenmaal na ononderbroken werking ( uur) worden vervangen.

   De dompelmestpomp kan worden geblokkeerd wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. In het bijzonder wordt sommige apparatuur vaak gebruikt op gewone tijden, maar het onderhoudswerk wordt niet goed gedaan wanneer het wordt gebruikt, of het staaldraadtouw of de geleideketting versleten is, of het goed is bevestigd en of er afval is; Regelmatig controleren of de driefasige fasebestendigheid van de waterpomp in evenwicht is en of de isolatieweerstand tegen grond minder dan m &Omega is; Controleer regelmatig of het elektrische beschermingsapparaat betrouwbaar is en

   Over het algemeen zijn de bovenstaande twee gevallen het geval dat de mestpomp geen water absorbeert. De oplossingen worden ook geïntroduceerd. Ik geloof dat mensen dit probleem op tijd kunnen oplossen. Als het probleem echter ernstig is, moet u het niet naar wens aanpassen. Op dit moment moet u een professional vinden

Kingstown Park.   Als er andere stoffen verstopt zijn, wordt de pomp niet gevuld met water. Wanneer dit weer gebeurt, moeten technici het vloeistofniveau in de pompsump goed aanpassen op een juiste hoogte en de waaier controleren. In geval van beschadiging of veroudering, moet het op tijd worden vervangen

   De verticale zandpomp is populair bij een breed scala aan zandpompgebruikers omdat het gemakkelijk is te verplaatsen. Deze apparatuur is gemaakt van high-tech duurgegevens. Zijn levensduur is sterk verbeterd, en de onderhoudsfrequentie is verminderd, de kosten zijn verminderd en het inkomen is verhoogd.

   De dompelmestpomp is ontwikkeld om zich aan te passen aan de steeds complexere werkomstandigheden en het gebruik van gebruikers te vergemakkelijken. De gebruiksmodus is flexibeler. Het materiaal heeft geavanceerde structuur brede stroomdoorgang, sterke rioleringscapaciteit, uitstekende materiaalselectie en sterke corrosieweerstand. Geschikt voor het transporteren van vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, zoals zandsteen, sint en afval. Dus wat zijn de vereisten voor zijn werk? Laat Ik begrijp het kort.


Halley.HH-modderpompHoe wordt het verfijnd?



   Het kan ook zijn omdat de pomp De vloeistoftoevoerleiding wordt tijdens normaal gebruik geblokkeerd door andere stoffen.

   QW (WQ) onderdompelinge niet blokkerende rioolpomp moet zorgvuldig worden geïnspecteerd vóór verrichting? Of de kabel beschadigd is, of het bevestigingsmiddel los is of valt, en of de pomp vervormd of beschadigd is tijdens transport, moet de pomp op land worden geplaatst, de zuigpijp in water, en de pomp moet worden gestart. Vanwege de structurele beperkingen van de modderpomp en de ondergedompelde modderpomp, en moet de pomp worden bevestigd wanneer het in het water wordt geplaatst. Anders valt de motor in het water

veiligheidseisen   Wat is de oplossing voor deze situatie?

   Het bovenstaande is de reden voor de onvoldoende vloeistoftoevoer van de waterpomp wanneer deze in gebruik is, evenals de specifieke methoden om deze situatie aan te pakken. We moeten aandacht besteden aan de regelmatige inspectie van de apparatuur tijdens normaal gebruik om ervoor te zorgen dat het in gebruik is

   Ja, de zomer is het hoogste verkoopseizoen. Naast agrarische toepassingen zijn de laatste jaren ook industriële pompen toegenomen.


Halley.HH-modderpompHoe wordt het verfijnd?



ter afleiding en uitlaat. Er zijn meestal twee manieren om water in apparatuur te injecteren. Eén is om direct water in de pompkamer te injecteren, en de andere is om het gas in de pomp uit te pompen om een bepaald vacuüm te vestigen en de waterbron te introduceren.

Beloof het en hou je aan je belofte.   Het fruit is ook slecht; Whe

   QW (WQ) niet verstoppende dompelrioolpomp QW (WQ) niet verstoppende dompelrioolpomp IV. de dompelrioolpomp gebruikt V voeding,Halley.Kleine diepe waterpomp, die driefasige voeding zou moeten zijn. Als de dompelpomp slechts tweefasige voeding heeft, zal deze niet starten. In dit geval moet een professionele elektricien worden gevraagd om een klem op ampèremeter of een dompelpompbesturing te gebruiken

Het water in steden moet worden gezuiverd. Dit alles vereist zijn apparatuur om diensten voor ons te leveren. Zonder pompen is ons basisoverleven een probleem.

Halley.   Analyse van installatieproblemen van drijfmestpomp Voor lagers gesmeerd met dunne olie, zal olie volgens de olieniveaulijn van de olienorm vóór opstart worden toegevoegd. Voeg (HL hydraulische olie in de winter en (hl hydraulische olie in de zomer) De lagersmeerolie van de drijfmestpomp moet eenmaal na ononderbroken werking ( uur) worden vervangen.

De sible drijfmestpompen worden hoofdzakelijk gebruikt in mijnbouw, metallurgie, kolen,Halley.Corrosieve pijpleidingpomp, milieubescherming, elektrische energie en andere industrieën om corrosieve vaste deeltjesmest te vervoeren. Op het gebied van de chemische industrie worden bijvoorbeeld corrosieve gemengde pasta"s van chemische kristallen getransporteerd. Elektrische asverwijdering, het vervoer van de mest van de kolenwasinstallatie,Halley.Diepwaterpomp, enz.

   Structurele kenmerken en werkingsprincipe qsz dompelmestpomp is een coaxiale integratie van waterpomp en motor. Tijdens verrichting drijft de motoras de waaier van de waterpomp aan om te roteren, en zendt energie over aan het moddermedium om een bepaald debiet te genereren, de vaste stroom aan te drijven, en het vervoer van modder te realiseren.

A"A"zazOverige productinformatie
  • Owen.AutoliftplatformUitgebreide onderhoudsondersteuning

    Owen.AutoliftplatformUitgebreide onderhoudsondersteuning

  • Owen.Enkele kolom hefplatform van de aluminiumlegeringWat zijn de kenmerken van subsidies?

    Owen.Enkele kolom hefplatform van de aluminiumlegeringWat zijn de kenmerken van subsidies?

  • Bergen op ZoomSchaarvork van het type liftAnalyse van de redenen voor populariteit

    Bergen op ZoomSchaarvork van het type liftAnalyse van de redenen voor populariteit

  • Kanungu.Transformer driefasetransformatorTechnische vereisten voor installatie

    Kanungu.Transformer driefasetransformatorTechnische vereisten voor installatie

  • Shanhaiguan.kgmVaste schroefheftafelUpgraden van de lay-out van de industriële structuur

    Shanhaiguan.kgmVaste schroefheftafelUpgraden van de lay-out van de industriële structuur

  • Shanhaiguan.kgmOphefhoogte van hefplatformtruckMarktpotentieel stijgt

    Shanhaiguan.kgmOphefhoogte van hefplatformtruckMarktpotentieel stijgt

  • AltamuraHydraulisch vrachtplatformDe impact van de strakheid

    AltamuraHydraulisch vrachtplatformDe impact van de strakheid

  • Aus.Elektrische vrachtliftAnalyse van koolstofgehalte

    Aus.Elektrische vrachtliftAnalyse van koolstofgehalte

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!