Veracruz.kgmGrouting pijp groutingWat zijn de functionele kenmerken en toepassingsgebied

  • vrijgavetijd:2023-04-13 10:46:51
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:494
  • Korte omschrijving:

    Veracruz.kgm,Tegelijkertijd, omdat de ruimte in de voegpijp het laterale glijden en rollen van de bodemdeeltjes binnen beperkt,Veracr

Artikel inhoud

Tegelijkertijd, omdat de ruimte in de voegpijp het laterale glijden en rollen van de bodemdeeltjes binnen beperkt,Veracruz.kgmVooruit kleine buis voor tunnel, treedt de relatieve verplaatsingstrend of relatieve verplaatsing ook op tussen dit deel van bodemdeeltjes en aangrenzende bodemdeeltjes, resulterend in wrijving. Deze wrijvingskracht wordt over het algemeen & quot; bijtkracht& quot; of & quot; laterale krachtweerstand& quot;. De & quot; oppervlaktewrijving& quot; en & quot; bijtkracht& quot; Maak de slip en rol van bodemdeeltjes onder de kracht van de bovenste grenslijn op de plaats van de voegpijp en beperk de laterale verplaatsing van grond in het hele vlak van de voegpijp. De voegpijp speelt een belangrijke rol in de belangrijkste punten van nederzetting. Daarom is het redelijk om de voegpijp te gebruiken om de ongelijke nederzetting van vulopgravingsovergangsondergang te behandelen. Dit document yzes het actiemechanisme van de voegbuis volgens zijn type en kenmerken, introduceert de bouwtechnologie en het proces in de bouw van het voorkomen van de reflectiesscheur van het wegoppervlak, en stelt een nieuwe technologie voor om een laag vulstof in het voegbuisnetwerk te sproeien bij het bestratingen van de oppervlakteloop. Als een soort wegversterkingsmateriaal, wordt het voegen van pijp wijd gebruikt in wegenonderhoud techniek vanwege zijn voordelen van eenvoudige, snelle bouw en lage investering.

Tijdens de bouw van voegbuis moet aandacht worden besteed aan de volgende aspecten: wanneer het bouwpersoneel wapening bindt en bekisting opbouwt, moeten betrouwbare bevestigingsmaatregelen worden genomen voor de begraven voegbuis om verplaatsing tijdens betongieten te voorkomen en de juiste positie van de voegbuis in het beton te verzekeren. Bij het bevestigen van de voegpijp kan alleen het toegestane deel van de voegpijp worden geperforeerd, en het lichaamsdeel mag niet worden beschadigd. De voegbuis moet worden bevestigd volgens de bouwspecificaties die door het ontwerp worden vereist. De gemeenschappelijke bevestigingsmethoden zijn: het gebruik van extra wapening; Vast met speciale inrichtingen; Bevestig met looddraad en bekisting. Ongeacht welke bevestigingsmethode wordt aangenomen, de voegbuis moet nauwkeurig worden gepositioneerd, zonder het effectieve deel van de voegbuis te beschadigen, om betongieten en stampen te vergemakkelijken. Tijdens de bouw van de voegpijp, zijn er veel scherpe stenen en scherp gekartelde wapening in het beton, dus bij het gieten, trillen en positioneren van de voegpijp, moet aandacht worden besteed aan de slagkracht van het gieten en trillen, om te voorkomen dat de gro doorborenDoor overmatige kracht.

Veracruz.kgmGeclassificeerd volgens de bewegingswijze van voegen in het stratum Vulvoegen voegen: vullen van grote scheuren en cas met voegen wordt vulvoegen genoemd.

De opstelling van de spanningsmeter moet worden geïnstalleerd voordat de voorspankracht wordt uitgeoefend, moet in het rapport worden opgemerkt dat de ondersteunende axiale krachtgegevens de verandering van de spanning van de voegbuis weerspiegelen nadat de voorspanning is toegepast.

cancunNameHet gebruik van voegbuizen is onmisbaar geworden in de moderne gebouwenbouw, omdat China De oude gebouwen zijn zeer technisch in de bouw. In China, voor en begin jaren vijftig, werden voegpijpen van bamboe en hout gebruikt bij de bouw van gebouwen. Nadat de montagebeugel op het oppervlak van de voegbuis is gelast, duwt u de spanningsmeter in een stabiele en vrije staat zonder te buigen en te draaien; De montagebeugel en de spanningsmeter moeten parallel aan de steunas worden geïnstalleerd; Let bij het vastdraaien van de schroef op het redelijk controleren van de frequentie van de spanningsmeter; De installatiepositie van de spanningsmeter moet zijn:voor zover mogelijk gekozen op de positie die geschikt is voor bescherming.

De boorkopklemkop is verbonden met de onderste klemkop van de aandrijfkop. Wat rijden van voegen pijp.

De voegpijp is opgevuld met de voorlip van het hoefijzer, en de hoogte van het zadelvormige gebogen oppervlak wordt veranderd om de pijpwand langs het nauwkeurige zadelvormige gebogen oppervlak te laten kruipen en glijden.


Veracruz.kgmGrouting pijp groutingWat zijn de functionele kenmerken en toepassingsgebied



De voegpijp is opgevuld met de voorlip van het hoefijzer, en de hoogte van het zadelvormige gebogen oppervlak wordt veranderd om de pijpwand langs het nauwkeurige zadelvormige gebogen oppervlak te laten kruipen en glijden.

Om de goede vlakheid van het wegoppervlak te verzekeren, moet het wegoppervlak eerst worden geplaveid, en dan moet de Hainan voegpijp worden gleuven en geïnstalleerd. De voegpijp is de voorkeurspijp geworden voor gastransmissie op lange afstand in woonwijken, fabrieken, en heeft geleidelijk de traditionele gegalvaniseerde staalpijp vervangen om de mainstream van de markt te worden. Er zijn veel verbindingsmethoden voor de voegbuis,Veracruz.kgmGroutingpijp leidt kleine leiding, die volgens de moeilijkheidsgraad van het terrein kunnen worden geconstrueerd. Het heeft een serijslevensduur van jaar, De voordelen van niet gemakkelijk te corroderen hebben de superioriteit van het voegen van pijp in de markt vastgesteld. Vervolgens zal Xiaobian u vertellen over de vijf toepasselijke voorwaarden van de voegpijp.

Zij moeten zoveel mogelijk als geheel in de fabriek worden verbonden. Als het nodig is om op locatie te verbinden als gevolg van productieproces transportomstandigheden, enz., moet hete persvulkanisatie (voegpijp) of lassen (plastic voegpijp) worden gebruikt. Het gezamenlijke uiterlijk zal glad en glad zijn, en de treksterkte zal niet minder dan % van het onedel metaal zijn. De zogenaamde & quot; overlapping& quot; zonder enige behandeling is absoluut niet toegestaan. Alle soorten dwarsverbindingspunten van voegbuizen zullen worden gemaakt van toebehoren geproduceerd door onze nieuwe rubberproductenfabriek, om ervoor te zorgen dat de verbinding ter plaatse alleen in rechte secties tijdens de bouw wordt uitgevoerd. Flexibel materiaal met voldoende vervormingscapaciteit en goede hechting met beton.

Informatie-aanbevelingTijdens het gebruik van de akoestische pijp, is het noodzakelijk om een gedetailleerd begrip van de installatiemethode te hebben, zodat deze normaal kan worden gebruikt en de toepassingskwaliteit van de voegpijp kan verbeteren. Tijdens het installeren van Jiangsu akoestische meetbuis, moeten we aandacht besteden aan de oriëntatie van het installatiegat. Zolang het apparaat in een correct gat is geïnstalleerd, kan de Jiangsu akoestische buis normaal in het toepassingsproces worden gebruikt en kan de levensduur van Jiangsu akoestische buis worden verbeterd. Dit is ook de belangrijkste factor in het sollicitatieproces in de toekomst. Als de gatfout in het proces van het apparaat wordt opgescheppd, zal de weerstand van Jiangsu akoestische pijp verschijnen in het proces van toepassing, resulterend in zijn schade. Er is een grote relatie tussen de nauwkeurigheid van het gat en de kwaliteit na bouw. In het proces van bouw, is het noodzakelijk om het apparaat volgens het geplande papier te gebruiken, zodat het normaal kan worden gebruikt en de kwaliteit van gebruik kan verbeteren. In het proces van toepassing, zodat het normaal kan worden gebruikt. De fabrikant van de voegpijp introduceerde dat de productkwaliteit van de voegpijp relatief stabiel is is hetis noodzakelijk om aandacht te besteden aan de methode van het hulpmiddel in het proces van het apparaat, en wanneer de vorm is voltooid, is het niet gemakkelijk om defecten te tonen. De meeste defecten van de voegpijp verschenen in de proefproductieperiode, en de meeste van hen werden gevormd als gevolg van de onredelijke planningsstructuur van de mal. De fabrikant van de voegpijp zal kort de behandelingsmethoden van defecten als volgt introduceren: rimpelverschijning en behandelingsmethoden. De zogenaamde rimpel verwijst naar dat er een bolle rand op het cirkelboogoppervlak van de voegpijp is, en er is een holle verschijning aan de aangrenzende kant. Dit soort rimpel is meestal in de vorm van scherpe ribbels, waarvan sommige recht aan het mondstuk zijn, en vaak symmetrisch voorkomen aan beide uiteinden van de middellijn, in de vorm van & quot; acht& quot;. Chengdu voegpijpfabrikanten komen meestal voor op het binnenste boogoppervlak, en sommige komen voor op het buitenste boogoppervlak.

Het zadelvormige gebogen oppervlak op het hoefijzeroppervlak van de voegpijp en de bovenste en buitenvormen zijn niet goed uitgerust, maar deze kleine pijp voldoet aan de standaardgevoeligheid van geluidsontvangst. Zolang er een klein geluid is, kan het meten en nauwkeurig de gegevens op de computer of geluidsontvanger weergeven. Tijdens het betongieten van gegoten-in-place paal wordt een kanaal gereserveerd waarmee de ultrasone sonde normaal op de paalbodem kan worden geplaatst, wat niet in aanmerking wordt genomen in de structurele spanningsberekening.


Veracruz.kgmGrouting pijp groutingWat zijn de functionele kenmerken en toepassingsgebied



Oorzaken van rimpeling: de blanking specificatie van pijpverbinding is te lang.

Hoge kwaliteit en lage prijsWanneer de voegbuis is geïnstalleerd, is de asafwijking ≤ cm, en de draagcapaciteit van de steunverbinding zal voldoen aan de ontwerpvereisten. Bij het verbinden van de voegbuizen moeten bouten symmetrisch worden geïnstalleerd en in volgorde worden aangedraaid. Ondertussen, om overmatige afbuiging van de voegbuizen te voorkomen wanneer axiale kracht wordt toegepast,Veracruz.kgmgroeten van kleine leidingen, moet de afbuiging aan de horizontale worden gecorrigeerd voordat axiale kracht wordt toegepast.

Tijdens de meting moeten de zendende en ontvangende sondes synchroon stijgen en dalen op dezelfde hoogte of een vast hoogteverschil handhaven.

De maasstructuur van de voegpijp kan de poriewaterdruk sneller laten verdwijnen en effectief de drainage en consolidatie van de zachte grond van de fundering versnellen. Dit is erg belangrijk voor het versterken van zachte klei foundation. Voorzorgsmaatregelen voor de installatie van voegbuizen: bij het spannen van de voorgespannen wapening moet deze van nul tot de beginspanning bij het beginpunt van de gemeten verlengingswaarde worden belast en vervolgens geleidelijk tot de vereiste spankracht worden belast; Voor spanbeheer van voorgespanne wapening moeten spanningscontrole en verlengingscontrole worden vastgesteld. De toegestane afwijking tussen de werkelijke verlenging vDe berekende verlengingswaarde is ~ + %. Bij overschrijding van de waarde wordt de spanning opgeschort; Spannen kan alleen worden voortgezet na het nemen van maatregelen om aan te passen; Als de verlengingswaarde te klein is, kunnen over spanende maatregelen worden genomen, kan de technologie van overspannen en losmaken worden aangenomen; De kanaalvoeging moet dicht zijn om de trekspanning bij de binnenste steun te verhogen en de trekspanning bij de ondermond van de voegpijp na het spannen te verminderen en de sterkte graad van cementmest zal niet lager zijn dan C. Vóór het voegen, moet het kanaal nat en schoon zijn, het voegen zal langzaam en gelijkmatig zonder onderbreking worden uitgevoerd, en de uitlaat zal glad zijn. Als het gat wordt geblokkeerd, moet de voegen poort worden vervangen, maar de voor de eerste keer geïnjecteerde cementmest moet worden geloosd om gas tussen de twee voegen te vermijden. Nadat de gaten zijn gevuld en de uitlaatgaten zijn gesloten, moet de druk worden verhoogd tot .-.mpa, en moeten de voegen gaten later worden gesloten. De voegdruk van het verticale kanaal wordt bepaald aan de hand van de voeghoogte; Voor het doorvoeren van leidingen van continue voorgespannen spanen met meerdere spanwijdten die door verbindingsmiddelen zijn verbonden, moet één spanwijdte na het spannen worden samengevoegd, en het is niet toegestaan om eenmalig te voegen nadat alle spanwijdten zijn gespannen; De blootgestelde lengte van de voorgespannen wapeningsvoegpijp na bevestiging zal niet minder dan mm zijn, en de voegpijp zal worden beschermd met eindverzegelend beton. Wanneer het langdurig blootgesteld moet worden, worden maatregelen genomen om corrosie te voorkomen; Wanneer de staalstreng zwevende roest heeft, verwijdert u alstublieft de zwevende roest en het vuil van de staalstreng bij het vaste klemgedeelte van de voegpijp en het buiteneinde, zodat de zwevende roest en vuil de rode groef van de klembuis zullen vullen ptijdens installatie en spanning en veroorzaken draadglijden; Het gereedschap klemstuk is drie stukken en het werkende klemstuk is twee stukken. De twee kunnen niet gemengd worden. De werkende voegbuis kan niet als gereedschap worden gebruikt en de voegbuis kan niet worden hergebruikt; De voegbuis moet goed worden bewaard en moet tijdens gebruik vrij zijn van roest, water en andere stoffen. De werkclip kan worden gebruikt na het verwijderen van het schuim in de verpakking doos. Wanneer de voorgespannen pees echter lang is en de voegpijp herhaaldelijk moet worden gespannen en bevestigd, wordt aanbevolen om een kleine hoeveelheid smeermiddel (zoals het intrekken van de voegpijp) in het conische gat van de voegpijpplaat aan te brengen, die niet alleen bevorderlijk is voor de follow-up van de werkclip en het intrekken van de voegpijp, maar ook bevorderlijk voor de meervoudige voegpijpfixatie van de voegpijp; Het buitenoppervlak van de gereedschapsclip en het binnenoppervlak van het conische gat van de voegbuisplaat moeten vóór gebruik met smeermiddel worden bedekt, en het vuil op het klemoppervlak zal regelmatig worden verwijderd om de voegbuis flexibel te maken. Wanneer de klem echter gebarsten is of het tandoppervlak beschadigd is, moet deze worden vervangen en mag deze niet opnieuw worden gebruikt; Tijdens het spannen worden veiligheidsmaatregelen genomen en na het spannen van de krik mag niemand staan; Het vaste systeem van de voegpijp moet samen worden gebruikt en mag niet met andere systemen worden gemengd. Als de statische belastingstest moet worden uitgevoerd, reinig dan de klem met organisch oplosmiddel (zoals benzine) en veeg de antiroestolie van het gat van de voegbuisplaat af, anders zullen de solide prestaties van de voegbuis worden beïnvloed; De voegpijp van de paalfundering is een belangrijk kanaalproduct voor detectie van de paalfundering diepte. Het heeft twee hoofds, een is als kanaal, en de andere is als een pijp voor voegen aan de onderkant van de stapel.

Veracruz.kgm Classificatie van voegpijp voegpijp De voegpijp is een vlak gaasmateriaal van voegpijp met bepaalde flexibiliteit. De belangrijkste grondstof is polyethyleen voegen pijp. Het wordt geëxtrudeerd in dunne bladen door een voegpijpextruder, en dan geponst wigulaire gaten. Dan wordt het gemaakt door directioneel rekken onder controle van verwarming. Het kan worden verdeeld in unidirectionele voegpijp en bidirectionele voegpijp volgens de verschillende uitrekkingsmodi wanneer het wordt vervaardigd.

Bij de bouw van sommige voegbuizen, na de voltooiing van de bouw van het project, omdat sommige bouwpersoneel geen beschermende maatregelen heeft genomen na de voltooiing van deHet project werd beschadigd door enkele externe factoren. Om gebruikers te helpen de bouwkwaliteit van de voegbuizen effectief te verbeteren, introduceert het volgende artikel de beschermende maatregelen die moeten worden genomen na de voltooiing van de constructie van de waterdichte laag van de voegbuizen. Voor verschillende technische ontwerpen, kan het worden verdeeld in axiale voegpijp, dwarsvoegpijp, hoekvoegpijp en drukbalansvoegpijp. De voegpijp kan lading niet dragen en moet afzonderlijk worden gehesen; Naast de voorvervorming vereist door het ontwerp voor prerekken of koud aanhalen, is het verboden om de installatieafwijking van de pijpleiding aan te passen door de voegbuis te vervormen; Tijdens installatie mag lassenslak niet op het oppervlak van voegbuis spatten en andere mechanische schade lijden; Alle beweegbare onderdelen van de voegbuis mogen niet door externe componenten worden vastgelopen of de normale werking van zijn beweegbare delen beperken. Het grootste deel van het falen van de voegbuis wordt veroorzaakt door de externe omgevingscorrosie. Daarom kan in het structurele ontwerp van de voegpijp het contact tussen het externe corrosiemedium en de voegpijp worden overwogen. BijvoorbeeldBijvoorbeeld, voor de externe druk axiale voegpijp, kan een verpakkingsafdichtingsapparaat worden toegevoegd tussen de uitlaateindring en de uitlaatpijp, die gelijkwaardig is aan de mouwvoegpijp. Het kan niet alleen de invasie van externe corrosieve media weerstaan maar ook een veiligheidsbarrière aan de voegpijp toevoegen. Zelfs als de voegpijp beschadigd is, kan de voegpijp ook een compensatierol spelen en het falen van de voegpijp vermijden. Het gebruik van voegbuizen is onmisbaar geweest in de moderne gebouwbouw. In de jaren zestig werden voegen pijpen populariseerd in China, maar het waren bevestigingsmiddelen voegen pijpen. In de jaren tachtig begon China geavanceerde voegen pijpen met meerdere s te ontwikkelen. Met de continue ontwikkeling van China De bouwindustrie in moderne tijden, de bouwindustrie is steeds rijper en perfect geworden in China, en de bamboe houten voegpijp is geëlimineerd door de markt. Grouting pijp is de mainstream vorm van voegen pijp geworden en wordt wijder gebruikt in de bouw.


A"A"zazOverige productinformatie
  • Vilzburg.Eenvoudige geleiderail heffende vrachtliftOp welke punten moet worden gelet op de kwaliteit

    Vilzburg.Eenvoudige geleiderail heffende vrachtliftOp welke punten moet worden gelet op de kwaliteit

  • Sallova.Eenvoudige geleiderail type vrachtliftVeelvoorkomende problemen en oplossingen

    Sallova.Eenvoudige geleiderail type vrachtliftVeelvoorkomende problemen en oplossingen

  • Tatabanya.kgmEenvoudige heffende ladinglifttafelHoe voert marketing online promotie uit?

    Tatabanya.kgmEenvoudige heffende ladinglifttafelHoe voert marketing online promotie uit?

  • Paradsasvar.Eenvoudige heffende ladingslift voor fabrieksbouwDigitale transformatie stimuleert hoogw

    Paradsasvar.Eenvoudige heffende ladingslift voor fabrieksbouwDigitale transformatie stimuleert hoogw

  • Barry.Eenvoudige heffende vrachtlift vereistContinue toevoeging van export

    Barry.Eenvoudige heffende vrachtlift vereistContinue toevoeging van export

  • SzeggetszentmikolosEenvoudige heflift van de geleiderailWelke methode wordt gebruikt om te werken?

    SzeggetszentmikolosEenvoudige heflift van de geleiderailWelke methode wordt gebruikt om te werken?

  • Peter kuytreubnerskyEenvoudige heftruckWat zijn de soorten?

    Peter kuytreubnerskyEenvoudige heftruckWat zijn de soorten?

  • Karlsruhe.kgmEenvoudige spoorheffende vrachtliftHoe de waaierbesturing te bepalen?

    Karlsruhe.kgmEenvoudige spoorheffende vrachtliftHoe de waaierbesturing te bepalen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!