Victoria.50traangangVoorzorgsmaatregelen voor installatie en onderhoud

vrijgavetijd:2023-04-20 10:09:57 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:574

Kerntips:Victoria.,De belangrijke reden voor de stabiliteit van de voegpijpversterkte bodemondergrond is om het hoofdprincipe van de voegpi

De belangrijke reden voor de stabiliteit van de voegpijpversterkte bodemondergrond is om het hoofdprincipe van de voegpijpversterkte bodembehandeling technologie verder te verifiëren. Het is om verschillende soorten voegpijpproducten insi te plaatsenDe verdeling van het interne spanningsveld en verplaatsingsveld van de versterkte bodemmassa wordt veranderd door wrijving en inbedding tussen de voegpijp en de omliggende bodemmassa, afhankelijk van de trekeigenschappen van de voegpijp of tussen de lagen bodemmassa.

De voegpijp aan het spanende einde heeft goede verankeringsenergie en zelfverankerende energie. Grouting pijp wordt over het algemeen gebruikt voor het spannen. De voegpijp aan het spanende einde is samengesteld uit vier delen: clip, ankerplaat, en wanneer afwijkingen worden gevonden, wordt deze versleuteld tot cm.

De opstelling van de spanningsmeter moet worden geïnstalleerd voordat de voorspankracht wordt uitgeoefend, en de beugel moet volledig worden gekoeld wanneer de initiële meting wordt gemeten; Als de voorspanning is toegepast, moet in het rapport worden opgemerkt dat de ondersteunende axiale krachtgegevens de verandering van de spanning van de voegbuis weerspiegelen nadat de voorspanning is toegepast.

Peshtortdorf.kgmVerwijderingsmethode: de voegpijp zal volgens de specificatie worden ingekort.

Actiemechchanisme van voegpijp: de voegpijp is een flexibel materiaal. Onder de werking van bodembelasting, is het een mechanisme van het verspreiden van de kracht op elke gatenriem en het vormen van een resulterende kracht.

Twee convexe groeven worden gepland aan het einde van het klokkende van de dubbele afdichtingsklem voegpijp, en de convexe groeven zijn uitgerust met afdichtingsringen. Tijdens de installatie wordt het puntuiteinde van het product in het belleuiteinde gestoken. De voegpijp kneedt vervolgens de twee convexe groeven samen met een speciale hydraulische klem, en de pijp bij het gekneedde deel wordt verkort en vervormd na spanning. De buitenpijp tussen de twee convexe groeven is diepdded in de binnenpijp, en dan is de verbinding van het product voltooid; Na het kneden wordt een rubberen afdichtingsring vervormd en geplakt tussen twee lagen buizen, wat een dubbel veiligheidsafdichtingseffect speelt.


Victoria.50traangangVoorzorgsmaatregelen voor installatie en onderhoud



Het is van toepassing op het leggen van begraven pijpen in gaspijpleidingprojecten, en is niet van toepassing op het gebruik van open pijpen. De levensduur van pijpen zal worden beïnvloed door de eeuwige ultraviolette corrosie van zonlicht. Hoe de voegpijp te gebruiken na het roesten zal zijn . De voegpijp is een soort rubberplaat die we vaak zien. Het wordt veel gebruikt en heeft een lange levensduur. Het is geprezen en erkend door mensen. Vervolgens zal ik de relevante kennis van de voegpijp die we produceren in detail introduceren!

● Voordelen: Eenvoudige installatie, complete set; De voegpijp kan op de bouwplaats volgens de werkelijke vereiste lengte van de verbinding worden onderschept (het wordt aanbevolen dat de langste voegplaatslengte m niet mag overschrijden); Er is geen speciaal installatiemateriaal vereist; De groeperingstijd kan willekeurig worden geselecteerd; Wanneer het voegen intern onder de juiste druk wordt uitgevoerd, kan de voegpijpvloeistof de hele pijp gelijkmatig blijven vullen; Het systeem maakt het mogelijk om te voegen onder relatief lage druk; De voegen druk is .-.mpa.

Tegelijkertijd, omdat de ruimte in de voegpijp het laterale glijden en rollen van de bodemdeeltjes binnen beperkt, treedt de relatieve verplaatsingstrend of relatieve verplaatsing ook op tussen dit deel van bodemdeeltjes en aangrenzende bodemdeeltjes, resulterend in wrijving. Deze wrijvingskracht wordt over het algemeen & quot; bijtkracht& quot; of & quot; laterale krachtweerstand& quot;. De & quot; oppervlaktewrijving& quot; en & quot; bijtkracht& quot; Maak de slip en rol van bodemdeeltjes onder de kracht van de bovenste grenslijn op de plaats van de voegpijp, en beperk de laterale verplaatsing van grond in het hele vlak van de voegpijp. De voegpijp speelt een belangrijke rol in de belangrijkste punten van nederzetting. Daarom is het redelijk om de voegpijp te gebruiken om de ongelijke nederzetting van vulopgravingsovergangsondergang te behandelen. Dit document yzes het actiemechanisme van de voegbuis volgens zijn type en kenmerken, introduceert de bouwtechnologie en het proces in de bouw van het voorkomen van de reflectiesscheur van het wegoppervlak, en stelt een nieuwe technologie voor om een laag vulstof in het voegbuisnetwerk te sproeien bij het bestratingen van de oppervlakteloop. Als een soort wegversterkingsmateriaal, wordt het voegen van pijp wijd gebruikt in wegenonderhoud techniek vanwege zijn voordelen van eenvoudige, en is ook een raster als integraal geoversterkt materiaal, dus de wrijving tussen de voegpijp en het medium is zeer groot; De voegpijp heeft ook een grote treksterkte, een grote vervormingsmodulus, en de versterking is stabiel en uniform, die goede resultaten in een korte tijd kan zien. Uit het experiment kan worden gezien dat de maaswijsteringsprestaties van de voegpijp beter zijn dan het strookversterkingsmateriaal, wat de stabiliteit van het project verhoogt; De voegpijp is vooral geschikt voor de bouw van hogesnelheidssnelwegen, omdat de werkingskracht van het heen en weer verkeer op de grond zeer groot is, en de voegpijp de spanning kan delen, de vervormingsmodulus van de grond kan verhogen, effectief de sterkte van de grond kan verbeteren, en het effect van het stabiliseren van het project en langdurig gebruik bereiken.

De glasvezelvoegpijp heeft de kenmerken van gemakkelijke constructie, hoge temperatuurweerstand, corrosieweerstand, lage verlenging, hoge elastische modulus, geen langdurige kruip,Victoria.Vooruit kleine kanaaltunnel, die aan de eisen van milieubescherming voldoet, en heeft een hoge treksterkte in de dwarse en langsrichtingen. De sterkte-gewichtsverhouding van glasvezel is groter dan die van staal en de treksterkte kan kn bereiken, die voldoende sterkte biedt om reflectiesscheuren te voorkomen. Wanneer het breekt, is zijn verlenging minder dan %, het heeft hoge vervormingsweerstand en goede compatibiliteit met asfaltmengsel.

Een kort deel van schroefeindstaaf wordt gelast aan beide uiteinden van een enkele voorgespannen dikke staalstaaf, en de moer en de steunplaat worden gesleept om de eenvoudigste voegpijp te vormen. De voorspanning kracht wordt overgebracht naar de moer door de dragende kracht op de draadhelling van de schroefeindstaaf, en dan naar de betoncomponenten rond het gereserveerde gat dat door de basisplaat kruist. Laat Bekijk de voorgespannen machines en gereedschappen. De kleine editor van voorgespannen machines en gereedschappen herinnert iedereen eraan dat de schroefeindstaaf is gemaakt van koudgetrokken of warmtebehandelde versterking, en de draad isIn tanden. Het lassen tussen de eindstaaf en de voorgespanne wapening moet vóór de koude tekening van de voorgespanne wapening worden uitgevoerd. Deze voegpijp kan aan het spanende en het vaste uiteinde worden gebruikt. Een algemene krik wordt gebruikt voor het spannen, en wanneer de krik olie retourneert na de voegpijp glijdt de voorgespanne versterking in principe niet. Indien nodig het opnieuw spannen vergemakkelijken. Het nadeel is dat de nauwkeurigheid van de lengte van voorgespannen wapening hoog is, en het kan niet te lang of te kort zijn, anders is de draadlengte niet genoeg.


Victoria.50traangangVoorzorgsmaatregelen voor installatie en onderhoud



Wanneer de versterkte grond wordt belast, heeft de voegpijp een hoge binding met de grond, en heeft een wederzijdse inbedding effect met de grond, die betere trekprestaties toont. De trekspanning van de grond wordt overgebracht naar de voegpijp, waardoor de versterkte grond een treklid is, dat de spanning van de verticale richting naar de horizontale richting kan veranderen de belastingspanning gelijkmatig naar een groot basisbereik kan verspreiden, de algemene treksterkte van de grond kan verbeteren en effectief de spanningsverdeling van de bestratingsstructuur verbetert. De sterkte van verstevigde grond met hoge treksterkte is veel hoger dan die van niet-verstevigde grond,Victoria.Naadloze pijp groeven, waardoor het draagvermogen van de grond aanzienlijk wordt verbeterd.

Productie van veiligheidDe voegpijp aan het spanende einde heeft goede verankeringsenergie en zelfverankerende energie. Grouting pijp wordt over het algemeen gebruikt voor het spannen. De voegpijp aan het spanende einde is samengesteld uit vier delen: clip, ankerplaat, ankerbasisplaat en spiraalversterking. De clip is het belangrijkste onderdeel van het verankeringssysteem. Het is tweedelig en gemaakt van hoogwaardig gelegeerd staal.

Het kan op grote schaal worden gebruikt voor eenmalige meervoudige voegpasta"s.

Actiemechchanisme van voegpijp: de voegpijp is een flexibel materiaal. Onder de werking van bodembelasting, is het een mechanisme van het verspreiden van de kracht op elke gatenriem en het vormen van een resulterende kracht.

Victoria.Het is vereist om ervoor te zorgen dat ten minste één ingebedde versterking stevig is gelast met de ankerring van maolehan voegen pijp binnen elke meter langs de gezamenlijke richting. De kwaliteit van XF type voegen pijp moet zorgvuldig zijngecontroleerd. Als vervorming of inconsistente afstand tussen twee stalen balken wordt gevonden, moet het worden gerepareerd. Indien nodig, zal de staalstraalafstand van maolehan voegpijp ook volgens de omgevingstemperatuur tijdens installatie worden aangepast. XF type voegpijpapparaat zal langzaam in de groef worden geplaatst, zodat de middellijn van de verbinding samenvalt met de middellijn van de werkelijke gereserveerde verbinding, en de afwijking zal mm niet overschrijden. Ondertussen zal de binnenrand van de staalzijbalk verticaal worden gehouden. Nadat de XF voegpijp op zijn plaats is, zal het bovenste oppervlak van zijn staalbalk volgens de langshelling, dwarshelling en hoogte worden aangepast om ,mm lager te zijn dan de aangrenzende asfaltbetonbestrating en zal de bestratingshoogte niet overschrijden.

De voegpijp aan het spanende einde heeft goede verankeringsenergie en zelfverankerende energie. Grouting pijp wordt over het algemeen gebruikt voor het spannen. De voegpijp aan het spanende einde is samengesteld uit vier delen: clip, ankerplaat

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

A"A"zazadviserennieuws
A"A"zazLaatste nieuws